Onze partners

We werken samen met verschillende partners voor cybersecurity en networking.

Sophos

Sophos is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten die bedrijven en particulieren beschermen tegen online bedreigingen, zoals malware, ransomware en phishing. Met hun geavanceerde technologieën en tools helpen ze bedrijven om hun netwerken en systemen veilig te houden en gegevens te beschermen.

NetStream is sinds 2015 in het bezit van de hoogste partnerstatus binnen Sophos, Sophos Platinum partner.

ESET

ESET biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen die bedrijven en particulieren beschermen tegen verschillende vormen van digitale bedreigingen, zoals malware, ransomware, phishing en andere cyberaanvallen. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke, lichtgewicht en effectieve beveiligingssoftware.

CISCO

Cisco biedt producten en oplossingen aan op het gebied van netwerken, cybersecurity, communicatie, cloud computing en meer. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare en geavanceerde netwerkapparatuur, waaronder switches, routers en firewalls, die de basis vormen voor het efficiënt en veilig verbinden van apparaten en systemen.

Huawei

Huawei is een technologiebedrijf dat zich richt op telecommunicatie, informatietechnologie en consumentenelektronica. Het werd opgericht in 1987 en heeft sindsdien een sterke positie verworven in de markt. Huawei biedt verschillende producten en oplossingen aan zoals smartphones, tablets, draadloze netwerkapparatuur, cloud computing, datacenters, cybersecurity en meer. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde technologie, innovatie en betrouwbare prestaties.

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is een vooraanstaand technologiebedrijf dat zich specialiseert in netwerkbeveiliging en cybersecurity-oplossingen. Opgericht in 2005, staat het bedrijf bekend om zijn innovatieve benadering van beveiligingstechnologieën en zijn wereldwijde impact. Hun productportfolio omvat Next-Generation Firewalls, Threat Prevention-platforms, Cortex XDR, Prisma Cloud en GlobalProtect, waarmee ze organisaties over de hele wereld helpen om hun gegevens te beschermen tegen diverse cyberdreigingen. Het bedrijf heeft een sterke focus op constante innovatie en heeft als missie om organisaties te ondersteunen bij het beschermen van hun digitale activa in het steeds evoluerende digitale landschap.

Check Point

Check Point Software Technologies is een pionier op het gebied van cybersecurity, dat zich richt op geavanceerde beveiligingsoplossingen sinds de oprichting in 1993. Hun missie is om organisaties wereldwijd te beschermen tegen complexe cyberdreigingen met intelligente en proactieve oplossingen. Check Point staat bekend om zijn innovatieve benadering van beveiligingstechnologieën en heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner in digitale beveiliging.