Networking

NetStream zorgt voor een goed werkend en veilig netwerk binnen jouw bedrijf of organistatie.

Wat verstaan we onder Networking?

Onder networking verstaan wij het ontwerpen, opzetten en beheren van een netwerk van computers, apparaten en systemen die met elkaar verbonden zijn. Door networking kunnen gebruikers informatie delen, communiceren en data opslaan op een centrale locatie of server. Networking bevat veel verschillende technologieën zoals LAN, WAN, VPN, routers, switches, firewalls en draadloze netwerken. Om de networking van je bedrijf zelf te beheren komen er veel zaken bij kijken, zo moet je rekening houden met netwerkbeveiliging, configuraties, monitoring, diagnostisering van problemen en dit moet ook nog onderhouden worden. Networking is de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor bedrijven en organisaties om de samenwerking te verbeteren en de IT-infrastructuur te beheren en te onderhouden.

De tijd van Networking

In deze tijd kun je eigenlijk niet meer zonder een goed werkend netwerk. Aangezien het beheer en onderhoud van een goed werkend netwerk veel tijd in beslag neemt, zie je steeds vaker dat bedrijven of organisaties dit uitbesteden. Of je nu al je gegevens en data in de cloud of op een server hebt, in beide gevallen is networking belangrijk. Naast dat het belangrijk is om een goed werkend netwerk te hebben is het misschien nog wel belangrijker om dit netwerk ook veilig te houden.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging is simpel gezegd de bescherming van je netwerk. In je netwerk worden dan verschillende lagen van veiligheid ingebouwd om zo bescherming te bieden tegen eventuele aanvallen. NetStream verkleint het risico om blootgesteld te worden aan een cyberattack door het bedenken, implementeren en beheren van de juiste netwerkbeveiliging. Meestal wordt dit aangeboden als standaard oplossing echter levert NetStream uitsluitend maatwerk. Hierdoor passen onze oplossingen direct in jouw bedrijfsprocessen en levert je professionele netwerkbeveiliging op. NetStream kan ook door middel van verschillende diensten testen hoe jouw huidige netwerk ervoor staat en hierna een advies schrijven voor eventuele verbeteringen.

Begin nu

Ontdek hoe NetStream een goed werkend en veilig netwerk voor jouw bedrijf kan realiseren.