Security Services

Een totaalpakket om jouw omgeving veilig te houden. Van een Network Security Audit tot Network Detection and Response.

Network Security Services

In de snel veranderende digitale wereld is het beschermen van jouw netwerk van essentieel belang. Bij NetStream begrijpen we dit als geen ander. Onze Network Security Services zijn ontworpen om jouw organisatie te helpen bij het identificeren, analyseren en afweren van cyberbedreigingen.

Endpoint Security

Endpoint security, ook bekend als endpoint protection, is een cruciaal onderdeel van een sterke cybersecurity-strategie. Endpoint security verwijst naar het beschermen van endpoints, zoals laptops, smartphones en pc’s, tegen cyberdreigingen zoals malware, ransomware en phishing. Deze endpoints zijn vaak het meest kwetsbaar voor cyberaanvallen, omdat ze buiten het beveiligde bedrijfsnetwerk worden gebruikt en gevoelige gegevens bevatten.

Endpoint securityoplossingen zijn ontworpen om endpoints te beschermen tegen cyberdreigingen door middel van verschillende technologieën en beveiligingsmaatregelen. Deze omvatten onder meer firewalls, antimalwareprogramma’s, beveiligingspatches en authenticatiemechanismen.

NetStream biedt Endpoint Security aan van Sophos, deze Endpoints kunnen makkelijk beheerd worden in de centrale beheer omgeving van Sophos, genaamd Sophos Central.

Content Security

Content Security is een begrip dat wordt gebruikt om de maatregelen te beschrijven die zijn genomen om de beveiliging van websites en online applicaties te verbeteren. Deze maatregelen worden genomen om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot gevoelige informatie, zoals gebruikersgegevens en bedrijfsinformatie. Het is een belangrijk onderdeel van websitebeveiliging en kan verschillende vormen aannemen.

Een van de belangrijkste maatregelen die kunnen worden genomen voor Content Security is het gebruik van HTTPS. Dit protocol zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de gebruiker en de website, waardoor het moeilijk wordt voor hackers om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Het is daarom belangrijk dat websites altijd gebruik maken van HTTPS, vooral als ze gevoelige informatie verwerken, zoals financiële gegevens of persoonlijke informatie.

Een andere belangrijke maatregel voor Content Security is het gebruik van sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie. Gebruikers worden aangemoedigd om unieke en sterke wachtwoorden te gebruiken, zodat het moeilijk wordt voor hackers om toegang te krijgen tot hun accounts. Tweestapsverificatie, waarbij gebruikers een extra beveiligingslaag krijgen via een mobiele app of sms-code, kan ook helpen bij het beveiligen van accounts.

Een andere maatregel voor Content Security is het gebruik van firewalls en antivirussoftware. Dit kan helpen bij het blokkeren van ongewenste toegang tot het systeem en het detecteren van eventuele bedreigingen.

Tot slot is het belangrijk om beveiligingsmaatregelen te implementeren op alle niveaus van een organisatie, inclusief training en bewustmaking van medewerkers over beveiligingsrisico’s en hoe deze te voorkomen.

Kortom, Content Security is van vitaal belang voor elke organisatie die online actief is. Door maatregelen te nemen zoals HTTPS, sterke wachtwoorden, regelmatige software-updates en het gebruik van firewalls en antivirussoftware, kan de veiligheid van websites en online applicaties worden versterkt en kunnen gevoelige informatie en gebruikersaccounts worden beschermd tegen kwaadwillende personen.

Begin nu

Ontdek hoe NetStream bedrijfswaarde en superieure resultaten voor jouw bedrijf kan genereren.