Project Management

Jouw project loslaten, in handen geven van NetStream, en jouw kostbare tijd besteden aan jouw eigenlijke core business.

Voor elk project op het gebied van Cybersecurity en Networking kan NetStream ook projectmanagement verzorgen. Op basis van onze ervaring en kennis van de techniek kunnen wij elke implementatie of migratie samen met jou als klant en derde partijen tot een succes maken.

Bij NetStream streven we ernaar om projectmanagement in Cybersecurity en Networking naar een hoger niveau te tillen, zodat jouw organisatie kan gedijen in het moderne digitale landschap. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw projecten kunnen aanpakken en jouw netwerk- en cybersecuritydoelen kunnen verwezenlijken.

Voor Cybersecurity

Bij NetStream begrijpen we dat cybersecurity niet alleen een prioriteit is, maar ook een voortdurende uitdaging voor organisaties van elke omvang en sector. Onze gespecialiseerde projectmanagers nemen de leiding in het plannen, coördineren en uitvoeren van cybersecurityprojecten om jouw organisatie te beschermen tegen de steeds veranderende dreigingsomgeving.

Onze diensten omvatten:

  • Strategische Planning: Wij ontwikkelen aangepaste cybersecuritystrategieën, inclusief beleidsvorming en middelenidentificatie.
  • Implementatie van Beveiligingsoplossingen: Ons team beheert de inzet van beveiligingstechnologieën zoals firewalls en antivirussoftware.
  • Security Awareness Training: We bieden training en bewustwordingsprogramma’s om jouw personeel te informeren over best practices
  • Incident Response Planning: Voorbereiding op en reactie op cyberincidenten, met inbegrip van identificatie en herstel.
  • Regelgevingsnaleving: Hulp bij het voldoen aan industrie- of overheidsvoorschriften met betrekking tot cybersecurity.

 

Voor Networking

Een robuuste netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van jouw organisatie. Onze projectmanagers zijn experts in het beheren van netwerkprojecten die jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en jouw communicatie-efficiëntie verbeteren.

Onze diensten omvatten:

  • Netwerkontwerp en -planning: We ontwikkelen aangepaste netwerkontwerpen met focus op schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging.
  • Netwerkimplementatie: Ons team configureert en implementeert LAN, WLAN en WAN-oplossingen om jouw netwerk snel operationeel te maken.
  • Netwerkoptimalisatie: Voortdurende monitoring en evaluatie om prestatieproblemen aan te pakken en het netwerk soepel te laten draaien.
  • Netwerkbeveiliging: Implementatie van beveiligingsmaatregelen zoals firewalls en VPN’s om jouw netwerk en gegevens te beschermen.
  • Onderhoud en support: Doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw netwerk optimaal functioneert.

 

Begin nu

Ontdek hoe NetStream jouw projecten kan aanpakken en jouw netwerk- en cybersecurity­doelen kan verwezenlijken.